Pretul este pe 250g
Ca orice miere naturală, datorită unui număr mare de compuși și substanțe active, mierea de șofran are o mulțime de proprietăți utile. Contine:
• Minerale: potasiu, iod, fier, cupru, mangan, sodiu, magneziu, calciu, seleniu, fosfor, cobalt, aluminiu și alte metale;
• carbohidrați: fructoză, glucoză, într-o cantitate mică de zaharoză și maltoză;
• Proteine, aminoacizi, enzime, dextrine și vitamine solubile în apă
Proprietățile benefice ale mierii de șofran includ un conținut ridicat de carotene și vitamine E, K, precum și substanțe precum cumarina, rutina, quercetina. Steroizii, glicozidele, flavonoidele și alți compuși biologic activi care alcătuiesc miere din șofran fac din ea un instrument extrem de eficient în tratarea diferitelor afecțiuni.
Proprietățile benefice ale mierii de șofran au fost folosite mult timp în medicina populară pentru aproape orice boală de piele. Compoziția mierii de șofran este atât de echilibrată și armonioasă, bogată în compuși activi, încât poate fi utilizată în practică fără amestecuri și aditivi, într-o formă naturală pură. Se obține un efect terapeutic ridicat în lupta împotriva rozaceei, fierburilor, acneei, psoriazisului, precum și a diverselor dermatite, arsuri și chiar vierme.
Mierea de șofran s-a dovedit în cosmetologie. Măștile bazate pe aceasta ajută la menținerea tonusului și elasticității pielii cu modificări legate de vârstă, contribuie la refacerea și îmbunătățirea tenului. Datorită proprietăților benefice ale mierii de șofran, umiditatea este fixată în epidermă, aportul de sânge se îmbunătățește, ceea ce conferă un efect de hidratare excelent. În plus, peelingul este eliminat, ca proprietățile de vindecare ale mierii se ocupă de microcrapurile și leziunile pielii.
Este miere de șofran care este indicată pentru hrănirea scalpului și pentru întărirea părului. Părul devine neted și strălucitor. Și pentru părul uscat și fragil, structura se îmbunătățește. Ca terapie complexă, proprietățile benefice ale mierii de șofran sunt eficiente în tratamentul chelie.
Medicina tradițională folosește calitățile benefice ale mierii pentru tratamentul și prevenirea tromboflebitei, bolilor inimii și vaselor de sânge, la presiune ridicată, pentru a combate ischemia, accidentul vascular cerebral și atacul de cord. De asemenea, mierea sa dovedit în tratamentul mai multor boli ginecologice..
Proprietățile coleretice, laxative și diuretice ale mierii de șofran sunt utilizate în tratamentul unor boli precum gastrită, enterocolită, ulcer peptic, cu efect bactericid și antiinflamator.
Compresul cu miere ajută la reumatism și artrită, ameliorează durerea și inflamația articulațiilor.
Proprietățile utile ale mierii cu șofran ridicat s-au dovedit în tratamentul și prevenirea gastritei, hepatitei A, disbioziei, au un efect pozitiv asupra inimii și vaselor de sânge, contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, întăresc imunitatea și restabilesc resursele organismului după boli.
Miere de șofran - un produs natural care vă va oferi sănătate și frumusețe!
Proprietăți de vindecare a mierii de șofran
Șofranul, o plantă comună de miere. Florile sunt folosite ca aditiv la ceai, o sursă de ulei și de colorat alimente. Apicultorii colectează rar miere de șofran monoflore - planta nu produce cantități mari de nectar. Acest lucru obligă albinele să proceseze alte plante de miere, astfel încât polifrenia este mai frecventă. Produsul albinelor este extrem de util pentru piele, inimă și vase de sânge, organe digestive, imunitate.
Caracteristici benefice
Caracteristicile compoziției sunt reflectate în specificul proprietăților utile. Mierea cu polen, nectarul din florile de șofran are un efect benefic asupra pielii, inimii, vaselor de sânge, imunității, sistemului digestiv și nervos. Aplicați produsul pentru terapie complexă, prevenire a bolilor.
Proprietăți utile ale mierii de șofran:
- activitate bactericidă - datorită prezenței zincului, argintului, acizilor în compoziție;
- îmbunătățirea digestiei, normalizarea tractului digestiv;
- efect diuretic, coleretic, laxativ;
- refacerea apărării imune, rezistența la boli;
- normalizarea hematopoiezei, efect benefic asupra ganglionilor limfatici;
- ameliorarea durerii pentru probleme articulare;
- curățarea organismului de toxine, a colesterolului dăunător;
- îmbunătățirea abilităților vizuale;
- efect calmant asupra sistemului nervos, ameliorarea stresului;
- eliminarea semnelor unei reacții inflamatorii.
- Utilizarea mierii de șofran
Componente utile conținute în nectarul de flori sunt utilizate în cosmetologie. Efecte - activitate bactericidă, eliminarea inflamației, nutriție și saturație de antioxidanți. Măștile cu miere ajută la pielea uscată, peeling, riduri, modificări legate de vârstă.
Probleme ale pielii, în tratamentul cărora sunt eficiente proprietățile nectarului de flori:
- acnee, acnee, fierbe;
- dermatită, arsuri;
- scabie, psoriazis, lichen.
Soiul este folosit pentru probleme cu scalpul, părul. Mijloacele bazate pe miere de șofran vor oferi buclelor strălucire, netezime și volum. Nectarul de șofran american este bun pentru părul uscat și fragil. În combinație cu alte medicamente, ajută la combaterea chelie..